Kosovë, Thaçi premton edhe 4 universitete publike
Kosovë, Thaçi premton edhe 4 universitete publike

Para ligjvënësve të Kuvendit të Kosovës, Thaçi ka thënë se pas hapjes së Universitetit të Prizrenit do të hapen degët e tij në Gjakovë dhe në Pejë, ndërkaq më vonë do të hapen universitete në këto dy qytete, sikurse edhe në Gjilan dhe Ferizaj.
Thaçi i bëri këto komente duke iu përgjigjur pyetjeve të deputetes së AAK-së, Gjylnaze Syla dhe asaj të LDD-së, Dritë Maliqi, të cilat kanë kërkuar data se kur do të hapen këto universitete. Deputetet opozitare e kanë kritikuar kryeministrin se po jep premtime për hapje të universiteteve vetëm në vendet prej nga vjen ai.
“Vendlindja ime është Kosova dhe unë investoj në gjithë Kosovë, jo vetëm në lagjen time, apo në vendin ku kam lindur. Unë nuk kam lindur në Prizren, por do të investoj atje. Investimet nuk do të ndalen, as në infrastrukturë, as në universitete”, ka thënë Thaçi, transmeton KosovaPress.
Thaçi ka theksuar se hapja e universiteteve nuk duhet të bëhet me ndarje partiake a rajonale.
Admin- Admin
- Numri i postimeve : 239
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
» Kronologji e sulmëve të NATO-së
» Berisha dorëzon në polici dosjen e dytë të fakteve për skandalet e arsimit në Prizren
» Shanset e kosovarëve për azil në Gjermani janë zero
» Dhjetë këshilla të Ukshin Hotit për shqiptarët
» Si mund ta bëjmë jetën tonë më të mirë thjesht duke bërë gjërat e duhura.
» Fatura e jetës
» Kush je ti?
» Fjalë të mrekullueshme
» Letra e Abraham Lincoln për mësuesen e djalit të tij
» Profesori dhe vazoja.
» Ka ndodhur në Kinë.
» Njëqind flamurë pa një
» Çfarë bëjnë femrat e çfarë meshkujt ?!
» Protestë në përkrahje të Luginës së PRESHEVËS